Updates COVID.Beste Leden, 

 
En of het rare tijden zijn. We mogen op zijn minst zeggen dat we in de hoek zitten waar de klappen vallen. 
Maar we zien een klein lichtpunt aan het einde van de tunnel. 
 
Zal Fitality dit financieel overleven. 
Een vraag die we de laatste weken meer en meer krijgen van onze leden, vrienden en kennissen. De vraag is niet onlogisch. 
Door het snelle handelen van Fitality in de 2de lock down hebben we ervoor gezorgd dat we met alle schuldeisers duidelijke afspraken gemaakt hebben. 
Dat zorgt ervoor dat we nog steeds goed slapen en ons geen financiële zorgen moeten maken. Opgelet het is uiteraard wel elke maand tellen en kijken om geen extra schuld op te bouwen. 
 
De minimale kostenstructuur, goeie afspraken met bank, huisbaas en medewerkers zal ervoor zorgen dat we in het 2de gedeelte 2021 er een succes zullen van maken en dit samen met jullie. 
 
Outdoor lessen vanaf 1maart 
We organiseren een poll om te kijken of er interesse is in Personal training en small group training outside. 
Gelieve op deze link te klikken zodat we duidelijkheid krijgen over het nut of geen nut van het organiseren hiervan. 
 
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZ__pervUtURjJCU1dSSVMyTVZWT1hIQ0FPS0JMQVZDSC4u
 
Online PT lessen en wielercursus 
Deze personal online training lessen zijn een succes. Meer zelfs onder het motto elk nadeel kent zijn voordeel, zal Fitality deze weg in de toekomst nog meer bewandelen.  
Op deze manier willen we nog meer ten dienste staan voor onze leden.  Samen een weg zoeken om die gezonde levensstijl te creëren. 
Wie interesse hierin heeft mag ons gerust een mail sturen. Eens we open gaan zal onze aanpak snel duidelijk worden. Wij zitten niet stil. 
 
Fiets trip op 17april 2021. 
Omdat er vele sportieve doelen weggevallen zijn in het komende voorjaar, zal Fitality een prachtig fietstocht organiseren op 17 april 2021. We zullen deze tocht openstellen voor vrienden en kennissen.  
Later hier meer over maar blokkeer alvast deze datum. De tochten die in de steigers staan zijn 80km en 160km lang.  De rode draad op die dag is “ Henegouwen op zijn mooist".
 
 
Wij hopen jullie snel terug te zien