Soorten spinningSoorten spinning in Fitality Merelbeke

Elke spinninginstructeur bij Fitality Merelbeke legt zijn eigen accenten en heeft zijn eigen stijl. De ene les neigt meer naar fat burning, de andere meer naar opbouw van de conditie. Wanneer je een les reserveert, zie je meteen voor welke klemtoon je kiest.

fat-burning.jpg

Doelstelling spinning: fat burning

Een lage intensiteit les gekoppeld aan een dosis variatie maakt van deze les de ideale vetverbrander. Het is tevens de ideale instaples voor mensen die eens willen proeven van de spinningmicrobe. Ideaal om je even heerlijk in het zweet te rijden. De verkwikkende douche erna is des te heerlijker!   

new-bikes-groep-1.jpg

Doelstelling spinning: conditie

Tijdens deze lessen waan je je op de hellingen van de Vlaamse Ardennen, of misschien wel in de cols van de Tour de France. Er wordt stevig gespeeld met zowel weerstand als trapfrequentie. We bepalen je hartslagzones en trainen doelgericht. Bereid je voor op een les waarin kracht, snelheid en souplesse elkaar afwisselen!


Vraag een gratis dagpas en probeer zelf welk type spinning bij je past

Wil je eens een les spinning bijwonen die gericht is op conditieopbouw of om je gewicht aan te scherpen? Vraag je gratis dagpas en kies een les!