Physical coaching6-steps-to-run-your-first-marathon.jpg

Altijd al een sportief doel willen nastreven maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Dan is Physical Coaching zeker en vast iets voor jou ! 

Dit programma houdt in:

  • Intakegesprek
  • Opmaak van een macro & microschema (jaarplan & weekplan)
  • Dagelijkse mail met omschrijving van de training
  • Feedback via mail/whatsapp

Marijke

Les 3 Ballons! Een fietsuitdaging van 213km en 4300 hm. Dit wordt trainen als je nog maar 1 jaar fietservaring hebt. Maar hoe, wanneer, wat,..? Door het trainingsschema van Physical Coach Bart werden die vragen opgelost. Een trainingsschema aangepast naar mijn gezins-, professioneel- en sociaal leven. Het moet per slot van rekening nog altijd leuk blijven! Per maand kreeg ik een overzicht met het soort training (spinning, outdoor fietsen, lopen) en de specifieke uren. Zo kon ik per maand mijn eigen planning maken of kon dit aangepast worden indien het even niet mogelijk was om te sporten. Door het ingeven van mijn gegevens zoals hartslag, kilometers, tijd,.. in de app ‘trainingspeaks’ kon Bart mijn evolutie zien en bijsturen waar nodig. Les 3 Ballons…I dit it!

Lise

Vroeger kon ik nog geen 2 km lopen zonder buiten adem te geraken. Door de fysieke begeleiding van Bart kan ik nu zonder problemen 10 km lopen. Mijn volgende uitdaging is de 20 km van Brussel! Let's go!!