Personal Training1. Eerste afspraak

Tijdens deze afspraak gaan we opzoek naar jouw doelstelling, jouw motivatie. We trachten d.m.v. een grondig intakegesprek te bepalen welk programma we het best voor je uitwerken zodat dit het dichts bij jouw noden aansluit.

  • Noteren wat de lichaamssamenstelling is
  • Eenvoudige medische test
  • Vragenlijst over letsel/medicatie e.a.
  • Conditiemeting

2. Tweede afspraak

Op afspraak twee beginnen we met een uitleg van wat de resultaten zijn die je liet noteren tijdens afspraak één.  We leggen uit wat hartslag is, we staan even stil bij de lichaamssamenstelling en we geven een summiere uitleg over hoe we specifiek te werk zullen gaan binnen de Personal Training.

3. Evaluatie

Halverwege het traject is het tijd om te evalueren.  Eventuele aanpassingen en correcties kunnen worden aangebracht.

4.De cyclus herhaalt zich telkens weer.

We volgen het principe van voelen --- zien --- behouden

 

Julie

Sinds 3 maanden volg ik de Personal Training bij Davy, in combinatie met de aangeboden conditionele training. Ik had al enkele jaren last van energietekort, vermoeidheid en een aantal kilo’tjes teveel. Reeds 2 weken na het starten van de Personal Training voelde ik heel wat veranderen. De rug en nekklachten die ik had zijn samen met mijn energietekort positief geëvolueerd.

Ann

Na een internetzoektocht over fit en gezonder worden kwam ik op de website van Fitality terecht. Na een vrijblijvende intro sessie besloot ik om te starten met Personal Training. Ik kamp sinds jaren met vrij zware artrose aan mijn knieën en schouders. Een fles water in de auto zetten lukte me niet, dit moest ik telkens aan mijn man vragen. Door de intensieve en op maat opgestelde trainingen van Brecht kan ik nu zonder probleem een zware tas dragen. Ik voel me sterker dan ooit en ook de pijn die ik had vanwege de artrose is een pak verbeterd!

Koen

Ik voelde me niet goed in mijn vel, had last van allerhande kwaaltjes zoals rug en knie pijn. Ook mijn gewicht was de laatste maanden de hoogte in geschoten. De samenwerking met Personal Trainer Bart heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik ben terug op gewicht, de rug en de knieën voelen een stuk sterker aan en ook mentaal voel ik me terug veel beter.

Jana

Het zijn altijd heel leuke sessies. Mijn problemen met schouder en knie zijn spectaculair verbeterd, erna voel ik me super ! De begeleiding is professioneel & aangenaam.