Personal Training  • img1703.JPG
  • img1706.JPG
  • pttttt.jpg

PERSONAL TRAINING 


 Wat is personal training bij Fitality Merelbeke?

Personal training of PT staat voor persoonlijke begeleiding in de training waarbij je samen met een coach traint, deze je bijstuurt, een schema maakt, opvolgt, motivert en bijstuurt. 

Door onze ervaring en een unieke aanpak hebben we een formule die voor iedereen werkt. Dit ongeacht jouw niveau, budget of tijd.


Sterktes van onze formule?

1.      Betaalbaar
2.      Garantie op resultaat
3.      Je leert correct te bewegen en een gezonde(re) levensstijl aan te houden 


Hoe doen we dit?

Verdere stappen?

 

 

  • hit.jpg
  • pttt.jpg
  • ptttttttt.jpg

OVERTUIGD? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN SNELLE AFSPRAAK!


Onze klanten aan het woord


Wendy

Ik was op zoek naar een personal fitness coach omdat ik daar ik onder begeleiding van kine sta en fysieke problemen heb niet zomaar kan doen wat ik wil. Bij Fitality heb ik dat gevonden. Ik krijg een fitplan volledig naar mijn noden. Voor voedingsinfo kan ik daar ook terecht. Ik ben nu een paar maanden bezig en zó blij met mijn resultaten. Dikke duim voor mijn coach Peter Griepink. Hij weet waarmee hij bezig is en ik krijg de perfecte coaching kwa houding en techniek, net wat ik nodig heb Bedankt.
wendy.jpg

Ann

Na een internetzoektocht over fit en gezonder worden kwam ik op de website van Fitality terecht. Na een vrijblijvende intro sessie besloot ik om te starten met Personal Training. Ik kamp sinds jaren met vrij zware artrose aan mijn knieën en schouders. Een fles water in de auto zetten lukte me niet, dit moest ik telkens aan mijn man vragen. Door de intensieve en op maat opgestelde trainingen van Brecht kan ik nu zonder probleem een zware tas dragen. Ik voel me sterker dan ooit en ook de pijn die ik had vanwege de artrose is een pak verbeterd!

Koen

Ik voelde me niet goed in mijn vel, had last van allerhande kwaaltjes zoals rug en knie pijn. Ook mijn gewicht was de laatste maanden de hoogte in geschoten. De samenwerking met Personal Trainer Bart heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik ben terug op gewicht, de rug en de knieën voelen een stuk sterker aan en ook mentaal voel ik me terug veel beter.

Jana

Het zijn altijd heel leuke sessies. Mijn problemen met schouder en knie zijn spectaculair verbeterd, erna voel ik me super ! De begeleiding is professioneel & aangenaam.

 Personal training reserveren voor leden kan hieronder