Direct contact
Meteen een afspraak maken?

Meteen een afspraak maken voor bezichtiging, meer info of om direct te starten? Contact


Coronakilo's kwijtraken

Spinning
Efficiëntie troef!
Vetverbranding, conditie of just fun: spinning is er voor iedereen Lees meer

WELKOM BIJ FITALITY MERELBEKE


 

Beweging op maat

Waar een fitness stopt daar beginnen wij! Bij Fitality kan je terecht voor bewegen op maat. We hebben een uitgebreide kracht-cardio – en functional trainingszone. Verder hebben we uitstekende groepslessen waarbij er een mooie mix van FUN en CONDITIE is. We bieden Spinning, Core Stability en Small group training aan. Meer info aan de balie !

Fitality Cycling

Spinning blijft een uitstekend middel om je conditie te verbeteren. Kies voor een combinatie van onze Fat Burning lessen, Fun lessen of Conditielessen, of ga meteen voor de Wielercursus. Elke klant zal eerst onderworpen worden aan een fysieke test waardoor u op jouw niveau kan starten binnen de verschillende lessen. De coach zal u hierin volledig begeleiden zodat u het maximale uit de lessen kan halen!

Personal Training

Bij Fitality hechten we veel belang aan de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten. Door vanuit deze behoeften en doelstellingen te vertrekken, kunnen we een zo optimaal mogelijk trainingsschema opstellen. We streven ernaar om uw tijd efficiënt te besteden om de vooropgestelde doelstellingen te verwezenlijken.

 

Aanbod

Niets is 'zomaar' binnen Fitality. We stellen altijd een doel voorop, daar werk je naartoe. Op eigen houtje met evaluatiemomenten, onder constante begeleiding, in een aantal sessies of binnen een bepaalde tijd. Je kiest wat het best bij je past.

  • Na een internetzoektocht over fit en gezonder worden kwam ik op de website van Fitality terecht. Na een vrijblijvende intro sessie besloot ik om te starten met Personal Training. Ik kamp sinds jaren met vrij zware artrose aan mijn knieën en schouders. Een fles water in de auto zetten lukte me niet, dit moest ik telkens aan mijn man vragen. Door de intensieve en op maat opgestelde trainingen van Brecht kan ik nu zonder probleem een zware tas dragen. Ik voel me sterker dan ooit en ook de pijn die ik had vanwege de artrose is een pak verbeterd!
    Ann
  • Ik was op zoek naar een personal fitness coach omdat ik daar ik onder begeleiding van kine sta en fysieke problemen heb niet zomaar kan doen wat ik wil. Bij Fitality heb ik dat gevonden. Ik krijg een fitplan volledig naar mijn noden. Voor voedingsinfo kan ik daar ook terecht. Ik ben nu een paar maanden bezig en zó blij met mijn resultaten. Dikke duim voor mijn coach Peter Griepink. Hij weet waarmee hij bezig is en ik krijg de perfecte coaching kwa houding en techniek, net wat ik nodig heb Bedankt.
    Wendy
  • Sinds 3 maanden volg ik de Personal Training bij Davy, in combinatie met de aangeboden conditionele training. Ik had al enkele jaren last van energietekort, vermoeidheid en een aantal kilo’tjes teveel. Reeds 2 weken na het starten van de Personal Training voelde ik heel wat veranderen. De rug en nekklachten die ik had zijn samen met mijn energietekort positief geëvolueerd.
    Julie